Gezocht: gemotiveerde jobstudenten voor IBO De Pagadder

16 februari ’21 (di)

Ben je student en werk je graag met kinderen? Dan ben jij misschien de jobstudent die we zoeken. Om de buitenschoolse opvang tijdens de paasvakantie te versterken, is IBO De Pagadder op zoek naar vier jobstudenten. Wil jij graag van 6 tot en met 16 april een handje toesteken? Solliciteer dan snel!

Om in aanmerking te komen voor een studentenjob bij IBO De Pagadder dien je minstens 18 jaar te zijn en te beschikken over een diploma middelbaar onderwijs in een sociale richting of een pedagogisch diploma. Je kandidaat stellen kan tot uiterlijk dinsdag 9 maart 2021. Solliciteren doe je met een kopie van je diploma en online via www.hamont-achel.be/jobstudenten-paasvakantie.  


Selectieprocedure

Het aantal jobstudenten dat zich kandidaat stelt voor bepaalde functies is soms groter dan de vraag. Bij het toekennen van de contracten hanteert het stadsbestuur daarom het principe van een loting. Wie nog geen vakantiewerk bij stad Hamont-Achel heeft gedaan, krijgt daarbij voorrang.

Let wel: de tewerkstelling is onder voorbehoud van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Voor de zomervakantie kunnen nog geen kandidaturen ingediend worden. Hierover volgt binnenkort meer info.

Nieuwsoverzicht
IBO De Pagadder

Openingsuren & contact

Personeelsdienst

adres
Stad 403930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 06 20
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
personeelsdienst@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur en 15.30 tot 18.30 uur