Verenigingen ontvangen 'beatbox'

23 november ’20 (ma)

Om onze jeugdverenigingen in deze moeilijke periode een hart onder de riem te steken, overhandigde schepen van Jeugd Bèr van de Schans hen afgelopen weekend een ‘beatbox’ om buitenactiviteiten te bevorderen.

Aan de groepsleiding van elke vereniging reikte schepen van de Schans een ‘beatbox’ uit. Dit persoonlijk bedankje voor hun belangeloze inzet kadert in de Dag van de Jeugdbeweging, die op 23 oktober plaatsvond. Omwille van de verstrengde coronamaatregelen hadden de leidinggevenden deze attentie nog tegoed.

‘Beatbox’: materiaal voor buitenactiviteiten

De ‘beatbox’ helpt jeugdbewegingen om activiteiten zoveel mogelijk coronaveilig en op een leuke manier buiten te houden. De term ‘beat’ draagt uit om het virus te verslaan op allerlei manieren. Zo zit er in de doos een zwart mondmasker voor alle leiding van Hamont-Achel met het opschrift: ‘H(oud)-A(fstand)’. Daarnaast bevat de box een degelijke draadloze speaker, zodat jongeren samen buiten kunnen dansen, zingen, springen … Een buitenspeelboek moet buitenactiviteiten promoten en met een maya stofdoosje kan de leiding eenvoudig vuur maken zodat het buiten warm en gezellig blijft. Om de koude verder te bestrijden voorziet de doos nog wat lekkers: marshmallows, houten stokjes, suikerwafels en cacaopoeder. Ook bij buitenactiviteiten zullen jeugdbewegingen zich hiermee dus zeker kunnen amuseren.

Nieuwsoverzicht
Beatbox

Openingsuren & contact

UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten