naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Jaarlijkse houtverkoop: 562 kubieke meter onder de hamer

28 september ’17 (do)

Op zaterdag 28 oktober vindt de jaarlijkse openbare houtverkoop plaats. Maar liefst 50 loten brand- en geriefhout gaan er onder de hamer. In totaal worden er 6.353 bomen geveild, goed voor 562 kubieke meter. Het gaat om diverse maten en soorten waaronder grove den, Corsicaanse den en Berk.

De jaarlijkse houtkap gebeurt in uitvoering van het bosbeheersplan. Hamont-Achel beschikt namelijk over een FSC-label, wat betekent dat het bos duurzaam beheerd wordt. Als koper dien je het gekochte lot wel zelf te kappen. De voorwaarden waaraan je moet voldoen, worden bij het kopen medegedeeld.

De verkoop vindt plaats in de Wintertuin van het Michielshof (Michielsplein 3, Achel) en start om 9.00 uur. Je kan het gekochte hout onmiddellijk (via bancontact) betalen. Je krijgt dan direct een kapvergunning uitgereikt zodat je meteen kan kappen. Let op: je dient zowel je identiteitskaart als een verklaring van borgstelling ingevuld mee te brengen. Dit formulier download je op www.hamont-achel.be/houtverkoop.

Wil je meer weten over de ligging van de loten, de boomsoorten, de hoeveelheden of volumes? Kom dan eens langs op het stadhuis of neem een kijkje op de website van Hamont-Achel. Je kan ook steeds telefonisch contact opnemen met boswachter Patrick Schuurmans op het nummer 0479 79 93 65.

Nieuwsoverzicht
Houtverkoop

Openingsuren & contact

Milieudienst

adres
Stad 403930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 23
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
milieu@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 15.30 tot 18.30 uur

De dienst stadsontwikkeling werkt ook op afspraak.

Lees meer artikels over