naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Stadsbestuur lanceert zomeraanbod

18 mei ’17 (do)

Met de grote vakantie in aantocht brengt het stadsbestuur van Hamont-Achel alles in gereedheid om kinderen een onvergetelijke zomer te bezorgen. Het vakantieaanbod bevat ook dit jaar weer een brede en diverse mix tussen sport, spel, creatie en cultuur; het resultaat van een nauwe samenwerking tussen verschillende stadsdiensten en externe partners. Naast de populaire activiteiten die vanzelfsprekend behouden blijven, worden ook tal van nieuwe initiatieven aangeboden.

Het zomeraanbod belooft voor elk wat wils. Zo kunnen creatievelingen zich amuseren in de muziekfabriek, tijdens de creadagen of het graffitikamp, terwijl stoere jongens en meisjes in het smurfendorp een plan smeden tegen de gemene tovenaar Gargamel. Nieuw dit jaar zijn o.a. de openluchtfilm “Sing” en de mogelijkheid tot deelname aan initiatielessen ponyrijden. Daarnaast zijn er ook twee uitstappen gepland naar Bobbejaanland en naar DippieDoe. Voor de waterratten en de acrobaten is er opnieuw Start to Swim en het circuskamp.

Aanvullend op het aanbod van de stad organiseren tal van externe partners heel wat zomerse activiteiten. Denk daarbij aan tenniskampen in Hamont en in Achel, aan danskampen, voetbalstages, een driedaagse avonturenkamp of een bivakkamp. De speelpleinwerking vormt overigens sinds jaar en dag een vaste waarde tijdens de zomervakantie en dat is dit jaar niet anders. Van 4 juli tot en met 24 augustus kunnen de kinderen zich iedere dinsdag- en donderdagnamiddag uitleven bij één van de drie SPW’s.

Ben je op zoek naar een totaaloverzicht van het zomeraanbod in Hamont-Achel? Neem dan hier een kijkje of op de papieren tablet die binnenkort in de scholen in onze stad wordt verdeeld.

Inschrijfdata

Wil je jouw kind(eren) al inschrijven voor één of meerdere activiteiten? Nog even geduld! Het inschrijven van kinderen wonend in Hamont-Achel voor activiteiten georganiseerd door het stadsbestuur start op dinsdag 30 mei om 16.00u. Kinderen wonend buiten Hamont-Achel kunnen vanaf dinsdag 13 juni ingeschreven worden. Opgelet; bij online inschrijvingen dient een ouder op voorhand alle gezinsleden te registreren en de medische fiches van de deelnemende kinderen goed te keuren. Je kan dit nu al doen via deze link of door rechtstreeks te surfen naar reservaties.hamont-achel.be (zonder ‘www’ ervoor).

Wie liever niet online inschrijft heeft de mogelijkheid om op de aangehaalde data tussen 16.00 uur en 17.00 uur naar het UiTpunt te komen, waar de medewerkers je verder zullen helpen. Zorg dat je er tijdig bij bent, sommige activiteiten zijn immers in een razendsnel tempo volzet. Weet ook dat je voor de openluchtfilm, de tenniskampen, voetbalkampen, danskampen, het bivakkamp en het avonturenkamp dient in te schrijven bij de organisaties zelf.

Nieuwsoverzicht
Tablet

Openingsuren & contact

UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten