naar inhoud

Leescafé nu ook in bibliotheek Achel

18 mei ’17 (do)

Op zondag 21 mei staan het Michielshof en de bibliotheek van Achel feestelijk in de kijker. Het 5-jarig jubileum van deze mooie locatie wordt dan immers gevierd met een speciale editie van ‘Bokes in het park’, een organisatie van de Cultuurraad in samenwerking met het stadsbestuur.

De bibliotheek van Achel pakt bovendien uit met een nieuwtje; vanaf maandag 22 mei kan je elke dag vanaf 10.00 uur in de foyer terecht om een krant of tijdschrift te lezen. Het bestaande aanbod van de bib van Hamont – waar het leescafé al langer bestaat – werd daarbij uitgebreid met een aantal nieuwe abonnementen, waaronder De Standaard, Libelle en Knack. De bibliotheken investeren op deze manier nog meer in hun rol als bron van informatie én ontmoetingsplek.

De bib ‘in tweevoud’, zoals dat in Hamont-Achel bestaat, is een kostbaar concept. De boekencollecties, DVD’s, strips en tijdschriften van beide bibliotheken vormen samen een ruim en actueel geheel. De uitwisseling van materiaal tussen beiden is een extra service; een werk dat in de ene bibliotheek aanwezig is, kan op vraag zonder probleem overgebracht worden naar de andere.

Meer info? Neem zeker een kijkje op www.hamont-achel.be/bibliotheek.

Nieuwsoverzicht
Bibliotheek Achel

Openingsuren & contact

Bibliotheek Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
bibliotheek@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Bibliotheek Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
bibliotheek@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten