naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

5 jaar Michielshof - Jubileumfeest tijdens Bokes in het Park

15 mei ’17 (ma)

In 2010 besloot het stadsbestuur om de culturele infrastructuur in Achel-Centrum grondig te vernieuwen. Na veelvuldig overleg met de vzw Parochiale Werken investeerde het Autonoom Gemeentebedrijf Stadsontwikkeling Hamont-Achel (AGB) daarom in het Michielshof, waarbij een moderne ruimte werd gecreëerd die de mogelijkheid biedt aan vele verenigingen en organisaties om uiteenlopende activiteiten te organiseren. Het vernieuwde gebouw bestaat nu zo’n 5 jaar, hoogtijd dus voor een feestje!

Schepen van cultuur Rudi Boonen: “Gelijkaardig aan de Posthoorn en Cinema Walburg kan men in het Michielshof terecht voor de organisatie van allerhande evenementen. Vormingen, eetdagen, kienavonden, vergaderingen, voordrachten, ledenfeesten... Het kan er allemaal. Bijzonder is bovendien dat de grote polyvalente zaal ingezet kan worden voor privéaangelegenheden zoals huwelijken, bedrijfsfeesten, koffietafels, doopfeesten….”

Om het 5-jarig bestaan van het Michielshof te vieren sloegen het stadsbestuur en de cultuurraad van Hamont-Achel de handen in elkaar. Op 21 mei 2017 organiseren zij een tof jubileumfeest. Iedereen is van harte welkom om tussen 08.30 uur en 12.30 uur te genieten van een bijzondere editie van ‘Bokes in het Park’; een lang geanimeerd ontbijt dat dit jaar plaats zal vinden in het park achter het Michielshof. Verschillende toffe circus- en straattheateracts beloven de aanwezigen alvast te entertainen. Denk daarbij aan Luciano Figaro, De Vleesklak en Clown Fermichelli, maar ook aan de nieuwe voorstelling van Circus Krak, die op zondagochtend tweemaal gespeeld zal worden. Verwennerij is er zeker ook voor de cafeïneliefhebbers; Barista Stef Geers maakt de heerlijkste koffie in zijn Fiat 500 uit 1971. Een aanrader!

Met het oog op een vlekkeloze organisatie is inschrijven voor het ontbijt noodzakelijk. Dit kan via het V.V.V. Hamont-Achel, het UiTpunt Hamont en het UiTpunt Achel. De prijs bedraagt 5 euro voor een volwassene en 3 euro voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Indien je niet in de gelegenheid bent om je in te schrijven bij het UiTpunt is het ook mogelijk om via een bankoverschrijving je deelname aan ‘Bokes in het Park’ te verzekeren. Dit kan via een storting van het correcte bedrag op BE23 0680 7322 2091. Vermeld in de mededeling zeker je naam en het aantal deelnemende personen. Inschrijven en betalen kan tot en met 16 mei.

Nieuwsoverzicht
Michielshof

Openingsuren & contact

UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten