naar inhoud

Geluidshuis strijkt neer aan de bib van Hamont

14 maart ’17 (di)

Op zaterdag 18 maart van 10.30 uur tot 12.30 uur komt het Geluidshuis naar de bibliotheek van Hamont. Het Geluidshuis is een productiehuis dat leuke hoorspelen maakt; ze schrijven verhalen, die ze opnemen met stemmen van de beste acteurs en vervolgens zélf uitgeven. Hun reeksen Heerlijk Hoorspel en Kabouter Korsakov zijn bijzonder hip bij kinderen, maar misschien nog meer bij hun ouders, door de vele grappen en muzikale oorwormpjes. Alle hoorspelen staan op cd, die dan weer verpakt zit in een prachtig geïllustreerd boek. De bib van Hamont-Achel heeft alle luisterboeken in haar collectie. 

 

Omdat niet elke auto voorzien is van een cd-speler, heeft het Geluidshuis nu ook een eigen app. Hiermee kan je fragmenten beluisteren van hoorspelen en kan je alle producties aankopen, beluisteren en downloaden op je smartphone of tablet. Bovendien voorzien ze bij elke nieuwe release sinds 2016 niet alleen een CD, maar ook een gratis downloadcode bij de boeken.

 

De app was een instant succes, maar leidde ook meteen tot een overvolle mailbox: hoe kunnen we onze eerder aangekochte hoorspelen óók in de app beluisteren?  Daarom trekt Het Geluidshuis op nationale tournee met hun AppCaravan langs 10 Vlaamse steden, waaronder ook Hamont-Achel. Je kan dan bij hen terecht om je oude CD’s te laten registreren in ruil voor gratis downloadcodes. Ontbreekt er bovendien nog een hoorspel in je collectie? Dan kan je deze ook die dag ter plekke vervolledigen.

Nieuwsoverzicht
Geluidshuis

Openingsuren & contact

UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 10 tot 12 uur

UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 10 tot 12 uur