Oproep: Fietsbieb Hamont-Achel zoekt kinderfietsen

15 juli ’20 (wo)

Bij de Fietsbieb kan je kinderfietsen tot twaalf jaar lenen aan een lage prijs. Zo moet je als ouder niet telkens een nieuw model kopen wanneer je kind uit zijn of haar fietsje is gegroeid. Om van start te kunnen gaan is de Fietsbieb in Hamont-Achel op zoek naar voldoende kinderfietsen. Wie er een tweewieler inlevert, krijgt alvast een jaar gratis lidmaatschap.

Jonge kinderen groeien snel uit hun fiets. Om kosten op een nieuwe fiets te besparen, leen je via de Fietsbieb een tweedehandsfiets die tiptop in orde is en dit voor kinderen tot twaalf jaar. Heb je een groter exemplaar nodig? Dan kan je de fiets inruilen voor een andere uit de Fietsbieb. Lid worden kost je € 20 euro per jaar.

Inzameldag kinderfietsen

Voor de opstart is de Fietsbieb nog op zoek naar goede fietsjes. Wanneer je een fiets in goede staat aan de Fietsbieb schenkt, krijg je meteen een jaar gratis lidmaatschap voor jezelf of om aan iemand anders te schenken.

Heb je nog een kinderfiets op overschot? Breng je tweewieler dan gerust binnen tijdens de inzameldag van de Fietsbieb. Deze vindt plaats op zaterdag 22 augustus 2020 tussen 14.00 u en 16.00 u in het voormalige Ursulinenklooster. Je neemt hiervoor de ingang via de grote poort op de Wal, langs de bibliotheek (Wal 26, 3930 Hamont-Achel).

Vrijwilligers gezocht

Sleutel je graag aan fietsen of wil je enkele uren per maand de Fietsbieb openhouden? De Fietsbieb is ook nog op zoek naar enkele technische en administratieve vrijwilligers. Meld je hiervoor aan bij Bart Bynens van Fietsbieb Limburg (0475 61 18 34) of per e-mail: fietsbiebhamontachel@gmail.com.

De Fietsbieb is een initiatief van beweging.net Limburg met steun van stad Hamont-Achel.Nieuwsoverzicht
Fietsbieb

Openingsuren & contact

Duurzaamheid

adres
Stad 403930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 22
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
duurzaamheid@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur

De dienst stadsontwikkeling werkt ook op afspraak.