EHBO-pakket - inclusief Covid-19-kit - voor Hamont-Achelse jeugdverenigingen

29 juni ’20 (ma)

De Hamont-Achelse jeugdverenigingen kregen een aantal weken geleden goed nieuws: de Nationale Veiligheidsraad besliste namelijk dat de zomerkampen en speelpleinwerkingen deze zomer mogen plaatsvinden. De eerste Hamont-Achelse jeugdvereniging vertrekt dan ook al bij aanvang van de zomervakantie meteen op kamp. Maar natuurlijk niet zonder gratis EHBO-kit, voorzien door de stad Hamont-Achel.

De Hamont-Achelse verenigingen mogen ieder jaar rekenen op een EHBO-kit met onder andere pleisters, verbanden, ontsmettingsspray… aangekocht door het stadsbestuur. Omwille van corona wordt dit jaar aan dat pakket een COVID-19-kit toegevoegd, zodat de zomerkampen ook conform de coronamaatregelen kunnen verlopen. In deze extra kit zitten een thermometer, 50 mondmaskers, 2 faceshields, 50 paar plastic handschoenen en twee flesjes alcoholgel met pompje.

Voorhoofdthermometer

Het stadsbestuur kocht ook 12 voorhoofdthermometers aan. Deze krijgen de verenigingen in bruikleen voor zolang hun zomeractiviteit duurt. Hierna worden de voorhoofdthermometers opgenomen in de uitleendienst. Zo kunnen ze ook op andere momenten worden ingezet.

Het stadsbestuur wenst alle Hamont-Achelse jeugdverenigingen alvast een veilige en onvergetelijke zomer toe!

Nieuwsoverzicht
Covid-19-kit

Openingsuren & contact

Jeugd - UiTpunt Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
jeugd@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 9 tot 12 uur

Jeugd - UiTpunt Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
jeugd@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag gesloten