Versterk jij de SPW's voor een onvergetelijke zomer?

15 mei ’20 (vr)

Speelpleinwerking is sinds jaar en dag een vaste waarde tijdens de zomervakantie. Omwille van de coronacrisis blijft het nog even afwachten hoe de zomervakantie er dit jaar gaat uit zien, maar SPW De Koekoek Achel, SPW ’t Stadspark Hamont-centrum en SPW Uit de Bocht Hamont-Lo zoeken alvast gemotiveerde vrijwilligers om hun werking dit jaar verder vorm te geven.

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar en woon je in Hamont-Achel? Ben je graag met kinderen of tieners bezig? Verzin je graag leuke activiteiten voor kinderen vanaf 5 jaar en heb je zin in een onvergetelijke zomer? Dan ben jij degene die ze zoeken!

In de maanden juli en augustus kan jong Hamont-Achel zich – in normale omstandigheden – elke dinsdag- en donderdagnamiddag uitleven op één van de drie speelpleinwerkingen die ons stadje rijk is. Als lid van de leiding werk je samen met je collega’s verschillende activiteiten uit om deze namiddagen op te vullen. Wandelen, fietsen, koken, zwemmen… het zijn maar enkele voorbeelden.

Als vrijwilliger word je niet betaald, maar je krijgt er wel veel voor terug. Onder de leiding worden er namelijk ook heel wat leuke activiteiten georganiseerd zoals teambuildings, weekendjes weg, barbecues, gezellig iets drinken onder de sterrenhemel… Je schept er vriendschappen voor het leven. Daarnaast staat het ook nog eens goed op je CV.

Wil je meer weten over de SPW’s in Hamont en Achel? Neem dan contact op met de verantwoordelijke van de desbetreffende speelpleinwerking:

SPW De Koekoek Achel

Adres: Grevenbroekstraat 11
Verantwoordelijke: Michelle Michiels
E-mail: Spwdekoekoek@gmail.com
Tel.: 0475 74 95 19
Facebook: www.facebook.com/spwdekoekoek

SPW ’t Stadspark Hamont-Centrum

Adres: Molenstraat 36
Verantwoordelijke: Jordy Mertens
E-mail: info@spwstadspark.be
Tel.: 0477 28 34 51
Website: www.spwstadspark.be
Facebook: www.facebook.com/spwstadspark/

SPW Uit de Bocht Hamont-Lo

Adres: Leeuwerikstraat 7
Verantwoordelijke: Marien Agten
E-mail: spwuitdebocht@gmail.com
Tel.: 0492 56 58 53
Facebook: www.facebook.com/SPW-Uit-de-Bocht-Hamont-Lo-367262293484830/

Nieuwsoverzicht