Extra maatregelen om verspreiding coronavirus tegen te gaan

12 maart ’20 (do)

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) af te remmen, neemt het stadsbestuur bijkomende maatregelen. Eén van deze maatregelen is dat een aantal eigen evenementen uit het aha!-programma worden uitgesteld.

Alle activiteiten tot en met 31 maart, georganiseerd door het stadsbestuur, worden naar een later tijdstip verplaatst. De optredens van Novastar en Stijn van de Voorde en de filmvoorstellingen in Cinema Walburg zijn uitgesteld. Nieuwe data worden tijdig gecommuniceerd. De tickets voor deze evenementen blijven geldig. Wie op het nieuwe tijdstip niet aanwezig kan zijn, heeft recht op een terugbetaling.

Het stadsbestuur raadt verenigingen en organisatoren van evenementen in Hamont-Achel met aandrang aan om al hun bijeenkomsten en evenementen uit te stellen, en dit zeker tot en met 31 maart. Het stadsbestuur raadt hen aan om de richtlijnen van de overheid verder op te volgen, zodat hun bezoekers en leden niet onnodig blootgesteld worden aan risico’s.

Als stadsbestuur volgen wij de situatie op de voet en houden wij onze communicatiekanalen zo goed mogelijk up-to-date. Voor de meeste recente informatie, raadpleeg www.hamont-achel.be.

Nieuwsoverzicht