Familievoorstelling 'Ans en Wilma verdwaald'

03 maart ’20 (di)

Maart is Jeugdboekenmaand: een reden te meer dus om jeugdboeken extra in de kijker te zetten. De bibliotheek van Hamont-Achel heeft het helemaal begrepen en organiseert dan ook de grappige familievoorstelling ‘Ans en Wilma verdwaald’. Deze voorstelling – gebaseerd op het gelijknamige prentenboek dat in oktober de Boekenpauw won omwille van de prachtige illustraties van Kaatje Vermeire – is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, ouders en grootouders.

‘Ans en Wilma verdwaald’ vertelt het verhaal van twee vriendinnetjes die dringend toe zijn aan vakantie. Tijdens een caravanreisje door het bos raken ze de weg kwijt. Ze zijn verdwaald, door Wilma zegt Ans, door Ans zegt Wilma. Tijdens hun zoektocht naar de uitgang raken de dames verstrikt in herkenbare conflicten op kinderformaat. Hoe stoer is Wilma eigenlijk als het donker wordt? Wat ruist er door het struikgewas? Kan de bange Ans wel slapen in het donkere bos? En hebben de dames wel genoeg boterhammen met pindakaas voor onderweg? Overleeft hun hechte vriendschap dit spannende avontuur?

Tijdens deze leuke familievoorstelling komen thema’s zoals jaloezie, pesten, afscheid nemen en verliefd zijn aan bod. De Nederlandse actrices Ariane van Vliet en Alice Reijs nemen de toeschouwer al kibbelend en kwetterend mee in hun vrolijke en prettig gestoorde wereld. Een wereld die garant staat voor humor, ontroering en prachtige liedjes.

De familievoorstelling ‘Ans en Wilma verdwaald’ vindt plaats op woensdag 18 maart 2020 om 14.00 uur in Cinema Walburg. Tickets (VVK: € 5 // Kassa: € 6) zijn verkrijgbaar aan de balie van het UiTpunt zowel in Hamont als in Achel en via www.hamont-achel.be/aha.

Nieuwsoverzicht
familievoorstelling Ans en Wilma

Openingsuren & contact

Bibliotheek Hamont

adres
Wal 263930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 02
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
bibliotheek@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 10 tot 12 uur

Bibliotheek Achel

adres
Michielsplein 3/23930 Hamont-Achel
Tel. tel.
011 51 05 41
Fax fax
011 44 72 37
e-mail
bibliotheek@hamont-achel.be

Openingsuren

Vandaag: 10 tot 12 uur

Lees meer artikels over