The Scabs – Forty Years: Theatertour **UITVERKOCHT**

Deze informatie is niet meer actueel!
De Boemel in Scherpenheuvel, het zegt je, als je tenminste niet van Scherpenheuvel of omstreken bent, waarschijnlijk niets, maar het was de jeugdclub waar de vroegste versie van The Scabs veertig jaar geleden hun eerste concert speelden. Vandaag is de beste rockband van het land meer levend dan ooit. Na veel successen en een paar sabbatjaren zullen The Scabs er in 2019 opnieuw staan in een ijzersterke bezetting.

Datum

  • za 23 februari 2019
    van 20.30 u tot 22.00 u

Locatie

De Posthoorn
Groenstraat 6
3930 Hamont-Achel

Prijs

€ 25,00 (Basistarief: 25,00 €; VVK: 22,50 €; ABO: 20,00 €)

Info

In de zomer van 2018 zal een jubileumtournee langs festivals ondernomen worden en het houdt niet op, want in het voorjaar van 2019 volgt een theaterluik met als toepasselijke titel 'The Scabs – Forty Years'. Omdat de theatertournee 'Unplugged Power Off' hen in 2017 zo goed is bevallen, maar vooral omdat ze er zin in hebben. Zin om alle hits, alle publieksfavorieten met overgave te brengen voor hun publiek. Van debuuthit 'So Called Friends' over 'Stay' en 'Hard Times' tot 'Robbin' the Liquor Store', 'She's Jivin'' en 'Turn it Up'.

En het zal heus niet altijd akoestisch zijn, wel integendeel: het worden wederom rockshows die geen fan zal willen missen. De band heeft voor de gelegenheid zelfs enkele verrassingen in petto.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten