Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Boek online je afspraak in bij dienst Stadsontwikkeling

05 september ’22 (ma)

Wil jij een omgevingsvergunning (om te bouwen, verbouwen, uit te breiden...)  aanvragen, algemene informatie verkrijgen omtrent percelen/verkavelingen of openbare onderzoeken inkijken? Dan kan je vanaf vandaag je afspraak bij de dienst Stadsontwikkeling online inboeken via https://hamont-achel.mijnafspraakmaken.be/Client/. Wil jij een afspraak vastleggen bij de dienst Milieu of Duurzaamheid? Bel 011 51 05 20 om je afspraak in te boeken. De medewerkers bereiden je afspraak voor en helpen je verder op het door jou gekozen moment.

Sinds 1 juli 2021 was het al mogelijk om je eigen afspraak online in te boeken bij de dienst Burgerzaken om bijvoorbeeld een nieuwe identiteitskaart, Kids-ID of rijbewijs aan te vragen. Het afsprakensysteem werd sinds september 2022 uitgebreid waardoor je nu ook online een afspraak kan inboeken bij de dienst Stadsontwikkeling.

Let wel: momenteel zit het afsprakensysteem voor de dienst Stadsontwikkeling nog in de testfase. Het is dus mogelijk dat er nog kleine fouten aanwezig zijn. Door het afsprakensysteem al open te stellen voor de burgers kunnen eventuele fouten opgespoord en gecorrigeerd worden.

Nieuwsoverzicht